PRAKTISCH

VAN 1 EXEMPLAAR

Vanaf 1 exemplaar kun je een gepersonaliseerde geschenkdoos bestellen.
Je kiest een ontwerp of een lekker drankje in onze webshop, daarna voeg je je persoonlijke boodschap en foto toe. Binnen de 5 werkdagen wordt jouw kadodoos geleverd of kun je ze gratis bij ons afhalen.

VANAF 10 EXEMPLAREN

Vanaf 10 exemplaren kun je kiezen voor een kadodoos op maat.
Deze geschenkdoos wordt volledig ontworpen volgens jouw wensen. Alles is dan mogelijk en bovendien ook gepersonaliseerd, zodat elke kadodoos een uniek exemplaar wordt.

ZELF ONTWERPEN

Ben je zelf creatief, of beschik je over een grafisch bureau, dan kun je ook zelf het ontwerp aanleveren.
Wij hebben de nodige templates waarmee je zelf aan de slag kunt.
Onderaan deze pagina vind je nog meer tips en de nodige templates.

ONZE DRANKEN

Wij bieden momenteel meer dan 80 verschillende bieren (75cl. flessen) aan, waaronder enkele pareltjes uit de biercultuur. Daarnaast hebben we een zorgvuldig geselecteerd wijnassortiment, populaire gins, champagne, cava of prosecco. Zelfs  luxe waters.

Wij leveren rechtstreeks van de brouwerijen, importeurs of fabrikanten. Zo geniet jij steeds van de beste prijs.
Bekijk hier onze dranken

GEPERSONALISEERD

Elke kadodoos kan apart worden gepersonaliseerd met een persoonlijke boodschap, naam, foto of logo. Bij elke bestelling geef je de personalisatie door en wij zorgen ervoor dat elke kadodoos een op en top persoonlijk geschenk wordt. Bij meerdere kadodozen kun je steeds de personalisatie in een bestand aanleveren.

GEPERSONALISEERDE VERPAKKING

Naast gepersonaliseerde kadodozen leveren wij ook gepersonaliseerde verpakkingsmaterialen.
Zo kun jij jouw eigen producten vanaf nu ook personaliseren. Wij beschikken over een gans assortiment van mogelijkheden om jouw product te personaliseren.
Wens je meer informatie contacteer ons dan vrijblijvend.
hoe gaan we te werk - mijnkadodoos

BESTELLEN

Al onze dozen zijn online te bestellen via onze webshop. Maar aarzel niet om ons vrijblijvend te contacteren indien je nog vragen hebt of indien je een project wenst te bespreken. Wij helpen je graag.

Wij leveren steeds aan de scherpste prijzen. Wij leveren rechtstreeks van de brouwerijen, wijnimporteurs of fabrikanten, zodat wij jou steeds de beste prijzen kunnen aanbieden.

Alle kadodozen kunnen besteld worden vanaf 1 tot 5000 exemplaren. Voor bestellingen van meer dan 100 exemplaren wordt er steeds op offertebasis gewerkt.

RETOURNEREN of BESCHADIGDE DOZEN

Retourneren of ruilen is helaas niet mogelijk. Onze kadodozen zijn op maat gemaakt en gepersonaliseerd waardoor het onmogelijk is om onze kadodozen te retourneren.
Indien jouw kadodozen echter beschadigd zijn, verzoeken we je om ons direct te verwittigen en om ons een foto van de beschadigde dozen te bezorgen. De klacht zal dan zo snel mogelijk worden bekeken en afgehandeld worden.

EXPRESFORMULE

Heb je een feestje, evenement, bijeenkomst of dergelijke dan kunnen wij met mijnkadodoos voor een buitengewoon en uniek cadeau zorgen. Tijdens het feest of evenement zorgen wij of de fotograaf voor de foto van de dag en deze foto wordt direct op jouw gepersonaliseerde gedrukt. Tegen het einde van het feest staat er dan voor elke gast een uniek aandenken klaar. Succes verzekerd!
Heb je interesse in deze formule neem dan zeker vrijblijvend contact met ons op.

MEER WETEN of VRAGEN

Wens je meer te weten, aarzel dan niet om ons vrijblijvend te contacteren.
Dit kan heel eenvoudig via ons contactformulier,
per mail info@mijnkadodoos.be of
telefonisch op ons nummer +32 3 899 46 66.

ZELF ONTWERP MAKEN

TIPS

Je kunt ook zelf het ontwerp voor jouw kadodoos maken, hiervoor hebben we de nodige templates en nog enkele tips.

Bij het ontwerpen moet je rekening houden dat het beeld of de achtergrond iets over het witte kader heen loopt. Op de witte buitenlijnen wordt nagesneden en om geen wit randje over te houden wordt de achtergrond best iets breder geplaatst. Dit noemen we AFLOOP of BLEED.

De kleefstrook wordt best ook voorzien van dezelfde kleur van de achtergrond, zo krijg je bij het kleven zeker geen wit randje te zien.

Plaats geen teksten dichter dan 1 cm tegen de rand. Dit oogt niet mooi.

Gebruik geen beeldjes van internet geplukt, de kwaliteit laat meestal te wensen over. Zoekt u bepaalde beelden, laat het ons weten. We hebben beeldbanken waar u de foto’s tegen een faire prijs kan kiezen.


TEMPLATES

JPG formaat (.jpg)
EPS formaat (.eps)
PDF formaat (.pdf)
Photoshop (.psd)
Illustrator (.ai)
Indesign (.indd)LUXE KADODOZEN

LUXE KADODOZEN

VOOR ELKE GELEGENHEID

VOOR ELKE GELEGENHEID

VANAF 1 EXEMPLAAR

VANAF 1 EXEMPLAAR

GEPERSONALISEERD

GEPERSONALISEERD