MijnKadodoos is het perfecte cadeau. En dit niet alleen door de gepersonaliseerde doos, maar ook door de inhoud van onze geschenkdozen. Wat is er heerlijker dan iemand te verrassen met een unieke proeverij. Wij beschikken daarom over een heerlijk assortiment dranken of olijfolie om jouw gepersonaliseerde kadodoos te vervolledigen.

Wij hebben momenteel meer dan 80 verschillende streekbieren, waaronder enkele pareltjes uit de biercultuur en zelfs een abdijbier ‘St. Stefanus Grand Cru’ dat op geen enkele andere plaats in de Benelux verkrijgbaar is.

Maar ook het nieuwe Abdijbier AVERBODE en natuurlijk ook CORNET, het nieuwe streekbier van brouwerij De Hoorn PALM (een nieuwe micro-brouwerij van brouwerij PALM).
Naast onze streekbieren beschikken we ook over een zorgvuldig geselecteerd assortiment wijnen, champagne, cava, prosecco, gin en olijfolie. Buiten dit allemaal beschikken we ook over echte LUXE WATERS. Waters uit een opmerkelijke bron, met een uniek verhaal en een luxe fles. Deze waters moet je zeker ontdekken. Ze zorgen ervoor dat jouw unieke geschenkdoos nog UNIEKER wordt.

Wij hebben verkooplicenties met verschillende brouwerijen, importeurs en fabricanten, waardoor wij rechtstreeks bij hen kunnen aankopen zodat je steeds van de beste prijs kunt genieten.

Al onze dozen worden steeds met inhoud verkocht. Bij grote oplages kan dit nog besproken worden. Onze bieren worden aangeboden in flessen van 75cl.